Op 11 mei districtsledenvergadering, museumbezoek en rondvaart.

Als beloning voor alle inzet een extra interessant programma.

Voor alle leden van VVN in de provincie Noord Holland wordt 11 mei de ledenvergadering gehouden. Aangezien veel leden actief zijn als vrijwilliger is er voor hen een extra aantrekkelijk programma bedacht dat van 14:30 tot 19:30 uur duurt. Dit als beloning voor al het goede werk dat zij verrichten.

Op 11 mei wordt er namelijk gestart met een rondleiding door het Nationaal redding museum Dorus Rijkers. VVN is natuurlijk van het voorkomen van ongelukken. Maar als er op het water iets mis gaat, dan staat de reddingsbrigade voor je klaar. Aansluitend wordt er een rondvaart gemaakt door de havens van Den Helder. Vervolgens is er gelegenheid om in de Marine officiersclub onder het genot van een drankje even rustig met elkaar bij te praten. Daar wordt aansluitend genoten van een heerlijk officiersdiner.

Het programma eindigt met de aanleiding voor deze dag, de districtsledenvergadering van het voorjaar. Daar worden in elk geval drie nieuwe bestuursleden benoemd. Ook zal de kersverse penningmeester een toelichting geven op de financiële situatie van het districtsbestuur. Als u meer wilt weten over deze dag en zich als lid van VVN daarvoor aan wil melden, neem dan contact op met Ivo Brons op 088-5248832.