Vriendenloterij

Bij de Vriendenloterij maakt u kans op mooie prijzen en helpt u tegelijkertijd Veilig Verkeer Nederland.

De Vriendenloterij steunt organisaties die werken aan de verbetering van gezondheid en welzijn. Bij de Vriendenloterij heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk goed doel u meespeelt. Van elk lot ter waarde van elf euro, gaat de helft naar dit goede doel. In 2012 doneerde de loterij ruim 48 miljoen euro aan 44 goede doelen en aan meer dan vierduizend clubs en verenigingen. Veilig Verkeer Nederland is een van de goede doelen die verbonden is aan de Vriendenloterij.

Meedoen

Aanmelden kan op de website van de Vriendenloterij. Bij het invullen van uw gegevens, kunt u aangeven dat u met uw lot(en) Veilig Verkeer Nederland wilt steunen. Speelt u al mee met de Vriendenloterij? Dan kunt u op uw persoonlijke pagina heel eenvoudig het doel dat u met uw deelname steunt aanpassen naar Veilig Verkeer Nederland.

Prijzen

Iedere maand maakt u kans op een van de vele prijzen. Naast geldbedragen maakt u kans op ballonvaarten, droomvakanties, concertkaarten en andere prachtige prijzen. Winnen bij de Vriendenloterij doet u nooit alleen; als u een prijs wint, deelt u deze met vrienden of familie.