Verkeersdag

Op donderdag 22 juni 2017 organiseren wij weer voor de 7e keer het jaarlijkse Verkeersdag.

De Verkeersdag staat in het teken van het fietsexamen voor de groepen 7/8 van de basisschool.

Naast het examen zijn er ook andere activiteiten die met het verkeer te maken hebben. De brandweer is aanwezig om te leren spuiten en auto's open te knippen. De politie geeft uitleg. Er staat een grote vrachtwagen voor de dode hoek en een tracker.
Er wordt tevens EHBO les gegeven, een fietsparcours en een verkeersquiz waarbij een wisselbeker te winnen valt en de kinderen kunnen zich uitleven op het korfbalveld en en parcour op de atletiekbaan..

Startdatum

donderdag, 22 juni 2017 - 08:30

Einddatum

donderdag, 22 juni 2017 - 15:00

Locatie

Sportcomplex Kleine Sluis

Plaatsnaam

Anna Paulowna

Provincie

Noord-Holland